Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

10:00 π.μ.
Είναι απίστευτο το τι μπορείτε να καθαρίσετε μεσα στο σπίτι μ' ένα λεμόνι. Τα λεμόνια πέρα από το ότι έχουν όμορφο άρωμα, αφήνουν στο σπίτι μία αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας!


Να τι μπορείτε να καθαρίσετε με τα λεμόνια !



Μπορείτε να φρεσκάρετε το πλυντήριο πιάτων σας, κόβοντας ένα λεμόνι στη μέση και τοποθετώντας το στο καλάθι με τα μαχαιροπίρουνα.



Προσθέστε 25 εκατ. χυμό λεμονιού σ' ένα λίτρο νερού και χρησιμοποιήστε αυτό το υγρό για να καθαρίσετε τα παράθυρα και τους καθρέφτες σας.



Αφαιρέστε τους επίμονους λεκέδες από την μπανιέρα σας. Εμποτίστε μισό λεμόνι σε αλάτι και στη συνέχεια τρίψτε τους λεκέδες.



Αποθηκεύστε μισό λεμόνι στο ψυγείο σας για την εξάλειψη των οσμών .



Καθαρίστε το φούρνο μικροκυμάτων σας. Ζεστάνετε μερικές φέτες λεμονιού σ' ένα μπολ με νερό για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σκουπίστε το εσωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων.



Μπορείτε να απολυμάνετε το μπάρμπεκιού σας με την τοποθέτηση χυμού λεμονιού σε αυτό και έπειτα σκουπίστε το καλά..



Καθαρίστε τις αποχετεύσεις σας. Ψεκάστε με σόδα στη διαρροή και έπειτα ρίξτε καυτό χυμό λεμονιού και στη συνέχεια ζεστό νερό.



Κάντε ένα καθαριστικό γενικής χρήσης αναμιγνύοντας ίσα μέρη νερού και χυμού λεμονιού σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Επίσης, δοκιμάστε ένα μπουκάλι σπρέι με λευκό ξύδι και με μια μικρή ποσότητα από χυμό λεμονιού.




Ενυδατώστε τα πλαστικά δοχεία αποθήκευσης τροφίμων διαλύοντας χυμό λεμονιού σε νερό (περίπου μισό / μισό) και μουλιάστε τα όλη τη νύχτα.

Πηγή: sugarme.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου