Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

9:56 π.μ.

Σου έχει τύχει κάποιες φορές να κοιτάζεις το σπίτι σου και να αναρωτιέσαι πως κάτι λείπει-αλλά δεν ξέρεις τι...? Αν ναι, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα!! Πολλές φορές τα διακοσμητικά μπορούν να μετατρέψουν ένα καλό σπίτι σε πανέμορφο...


1.Το σωστό χαλί
Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να δένει περισσότερο σε ένα δωμάτιο.Το σωστό χαλί, μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία χρωμάτων ενός δωματίου, να προσθέσει υφή και να ταιριάξει ανόμοια πράγματα.Το χαλί είναι αυτό που δίνει την ισορροπία στα στοιχεία ενός δωματίου. Εάν το δωμάτιο σου είναι γεμάτο χρώματα, θα πρέπει να βάλεις ένα χαλί σε ουδέτερους τόνους.Εάν το δωμάτιό σου είναι γεμάτο λείες, γυαλιστερές επιφάνειες, χρειάζεται ένα χαλί με ένα μικρό κομμάτι ύφασμα.


2.Φυτά 
Το ανθρώπινο μάτι, εστιάζει σε πράγμα που προέρχονται από τη φύση, και κάθε δωμάτιο μπορεί να έχει όφελος από κάτι οργανικό. Ο σωστός τρόπος για να το καταφέρεις, είναι να βάλεις μέσα στο σπίτι σου φυτά. Δίνουν περισσότερο ενδιαφέρον στο χώρο, χρώμα και ζωή!!


3.Τη σωστή διακόσμηση
Κανένας χώρος δεν είναι πλήρης χωρίς πίνακες. Το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι δεν βάζουν αρκετούς πίνακες στο σπίτι τους και αυτούς που έχουν δεν είναι αρκετά μεγάλοι. Κοίτα τον τοίχο σου, αν οι πίνακες χάνονται στο τοίχο ή επισκιάζονται από τα έπιπλα , πιθανότατα είναι πολύ μικροί.


4.Φωτισμός:
Οι λάμπες, τα φωτιστικά, και όλα αυτά, δεν είναι μόνο σημαντικά επειδή κάνουν το δωμάτιο χαλαρό, αλλά και επειδή σε κάνουν να βλέπεις το χώρο τελείως διαφορετικά.


5.Υφάσματα:
Τέλος τα υφάσματα είναι πολύ σημαντικά σε ένα χώρο. Τον κάνουν να μοιάζει ζεστό,χαλαρό και φιλόξενο. Βάλτε μαξιλάρια, κουβέρτες, κουρτίνες- αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά. Τοποθετήστε κουρτίνες και ρόμαν που θα μετατρέψουν το χώρο σας σε άνετο και πλήρη.Και τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια θα δώσουν κάτι στο χώρο σας. Σας λείπει το χρώμα?? Βάλτε λίγο ύφασμα και λίγα μαξιλάρια και έγινε!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου