Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

5:46 μ.μ.

Σιγουρευτείτε ότι έχετε τα παρακάτω υλικά:
·         15 – 20 κρουασανάκια έτοιμα βουτύρου
·         1 τόνο σε νερό (500 γρ.) καλά στραγγισμένο
·         3 κ.σ. χυμό μοσχολέμονου καθώς και το ξύσμα του
·         2 κουταλιές πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
·         1 κ.σ. μαϊντανό η άνηθο
·         2 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο
·         4 ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
·         1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
·         Αλάτι, πιπέρι
·         1κ.γ. ζάχαρη
·         3-4 κουταλιές μαγιονέζα Hellmanns light

Εκτέλεση:

  1. Πάρτε ένα μπολ και ανακατέψτε τον τόνο μαζί με τον χυμό μοσχολέμονου, τις πιπεριές, το μαϊντανό, το κρεμμύδι, το τουρσί και το σέλερι. Στη συνέχεια ρίξτε το ξύσμα του μοσχολέμονου, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και τη μαγιονέζα.
  2. Αφού ανακατέψετε καλά το μείγμα, πάρτε τα κρουασανάκια, κόψτε τα στη μέση και αρχίστε να τα γεμίζετε με την τονο-σαλάτα. Τόσο απλά! Καλή όρεξη!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου