Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

4:19 μ.μ.
Σε όλους μας αρέσει να έχουμε ένα όμορφο και τακτοποιημένο  υπνοδωμάτιο , που μας κάνει να νιώθουμε ευχάριστα.Τα δωμάτια αυτά επίσης φιλοξενούν εκτός από τα όνειρά μας και όλα μας τα υπάρχοντα, χωρίς να υπάρχει πάντα ο απαιτούμενος χώρος αποθήκευσης.












Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας δώσουν μερικές ιδέες  σχετικά με την εξοικονόμηση του χώρου σας.


Εαν θέλετε να έχετε τα κοσμήματά σας σε τάξη και να μη μπερδεύονται , χρησιμοποιήστε γάτζους για να τα κρεμάσετε στο τοίχο, όπως στη φωτογραφία διακοσμώντας έτσι τη δική σας glammour γωνία.


Έχετε πολλά βιβλία; Μη τα στριμώξετε σε μια βιβλιοθήκη. Τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο δημιουργώντας ένα μοντέρνο τραπεζάκι.

Λατρεύεται τα παπούτσια σας; Τοποθετήστε μικρά τετράγωνα κουτάκια σε ένα τοίχο και βάλτε τα αγαπημένα σας παπούτσια εκεί, ώστε να τα βλέπετε και να τα έχετε τακτοποιημένα.


Μια ακόμα έξυπνη λύση αποθήκευσης είναι το κουτί από χαρτομάντηλα. Μη το πετάξετε , αντίθετα βάλτε τις πλαστικές σακούλες από το σούπερ μάρκετ και τραβήξτε όποτε τις  χρειαστείτε.

Αυτό που βλέπετε στη εικόνα λέγεται begboard, πρόκειται για ένα τοίχο όλο τρύπες όπου μπορείτε να τοποθετήσετε όσα γάτζα επιθυμείτε και να κρεμάσετε ράφια , μικροαντικείμενα, ακόμα και ρούχα. Ότι πρέπει για το γραφείο σας.


 Εκμεταλλευτείτε το χώρο κάτω από τη σκάλα σας και τοποθετήστε ράφια. Διακοσμήστε το με βιβλία, κορνίζες και διάφορα μπιμπελό. Είναι απίστευτο τι μπορείτε να κάνετε με λίγη φαντασία. 


Κρεμάστε τα καπάκια από τις κατσαρόλες στο μέσα μέρος των ντουλαπιών , εξοικονομώντας χώρο για τάπερ και άλλα σκεύη στο εσωτερικό τους .


Αν επιθυμείτε να έχετε πάντα διαθέσιμες τις πετσέτες όταν βρίσκεστε στο μπάνιο, εκμεταλλευτείτε  όποιο χώρο έχει το μπάνιο σας και  βάλτε εκεί όλα αυτά που σας είναι απαραίτητα.


Ποιός είπε ότι τα καφάσια είναι άχρηστα; Χρησιμοποιείστε τα να αποθηκεύσετε πράγματα ,και δημιουργήσετε παράλληλα ένα boho decor.


Χρησιμοποιήστε γυάλινα βαζάκια και στο μπάνιο σας, τοποθετώντας από οδοντόβουρτσες μέχρι πινέλα μακιγιάζ.





Βάλτε στο γραφείο σας ένα μαύρο πίνακα, ο οποίος θα σας φανεί πολύ χρήσιμος στο να σημειώνετε σημαντικά πράγματα και να αποθηκεύεται έγγραφα.


Όσο καιρό δε χρησιμοποιείτε το τζάκι σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε σε αυτό βιβλία και να βάλετε διάφορα διακοσμητικά όπως βάζα με λουλούδια και άλλα διακοσμητικά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου