Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

1:08 μ.μ.
Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας;


Oι νέες τάσεις στα νύχια έχουν πολλές εναλλαγές. Χρώματα και σχέδια που μπορούν να μετατρέψουν τα  νύχια σας σε έργο τέχνης.
Παστέλ και γήινα χρώματα σε βερνίκια νυχιών καθώς και οι nude αποχρώσεις, αποτελούν  μια κλασσική επιλογή για μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ και φέτος.









Oι νέες τάσεις στα νύχια έχουν πολλές εναλλάγές. Χρώματα και σχέδια που μπορούν να μετατρέψουν τα  νύχια σας σε έργο τέχνης.
Παστέλ και γήινα χρώματα σε βερνίκια νυχιών καθώς και οι nude αποχρώσεις, αποτελούν  μια κλασσική επιλογή για μανικιουρ αλλά και πεντικιούρ και φέτος.









Το καλοκαιράκι είναι πολύ κοντά... Μπορούμε λοιπόν να αποκτήσουμε καλοκαιρινή διάθεση με εύκολα σχέδια νυχιών που μας θυμίζουν θάλασσα και άμμο.






Τα πουά και τα ριγέ σχέδια είναι μια κυρίαρχη τάση για τα νύχια το 2014. Μπορείτε να συνδυάσετε πουά και ρίγες σε όλα τα νύχια σας ή σε κάποια από αυτά. Χρησιμοποιήστε το κυρίαρχο μπλε χρώμα αλλά και παλ αποχρώσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό.






Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το γαλλικό μανικιούρ που είναι πάντα μια κλασσική και ασφαλής επιλογή αλλά και το αγαπημένο μας. Μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα, όπως επιθυμείτε καθώς και με διάφορα σχέδια αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εμφανιστεί πολλές παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ. Στρασάκια, μισοφέγγαρο, διαγώνιο γαλλικό μανικιούρ, είναι μόνο λίγες από τις άπειρες επιλογές που έχετε και με συνδυασμό χρωμάτων της επιλογής σας, μπορείτε να δώσετε στα νύχια σας το χαρακτήρα που επιθυμείτε.









Πηγή: apospasma.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου