Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

12:27 μ.μ.

Κι όμως, η τελευταία λέξη της μόδας στο καθάρισμα του σπιτιού ακούει στο όνομα «ληγμένο γάλα». Με αυτό μπορείτε να καθαρίσετε επιφάνειες και πράγματα που δεν φαντάζεστε και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια πρώτη γεύση. Και να είστε σίγουροι πως το «ληγμένο γάλα» θα παίξει πολύ από εδώ και πέρα…

Αυτό που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε είναι ληγμένο γάλα που φυσικά δεν έχει κόψει και δεν έχει αρχίσει να μυρίζει. Θέλετε να έχει μόλις λήξει.

Για όλες τις επιφάνειες Βουτήξτε λίγο χαρτί κουζίνας ή ένα κομμάτι βαμβακερό πανί μέσα στο ληγμένο γάλα και περάστε με αυτό όλες τις μαρμάρινες, τις βερνικωμένες και τις ξύλινες επιφάνειές σας. Έπειτα περάστε τις ίδιες επιφάνειες με ένα καθαρό, στεγνό πανί.


Γιατί λειτουργεί Tα οξέα που περιέχει το γάλα καταπολεμούν τη βρωμιά και τη σκόνη και το γάλα αφήνει όλες τις επιφάνειες ενυδατωμένες και γυαλισμένες.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε -γιατί είμαστε σίγουροι πώς αναρωτιέστε- είναι πως το σπίτι σας δεν θα μυρίζει γάλα αμέσως μετά το καθάρισμα αρκεί να μην ξεχάσετε να περάσετε όλες τις επιφάνειες και με ένα στεγνό, καθαρό, βαμβακερό πανί.


Για τα ασημικά Για να καθαρίσετε τα ασημικά σας μπορείτε να γεμίσετε ένα μπολ με γάλα και να βουτήξετε μέσα σε αυτό τα ασημικά σας. Αφήστε τα εκεί για ένα ολόκληρο βράδυ και την επόμενη μέρα απλά ξεπλύντε τα. Τα ασημικά σας θα λάμψουν!

Πηγή: spirossoulis.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου