Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

10:02 π.μ.

Καλοκαιράκι, ήλιος, ζέστη και μια υπέροχη δροσερή παραλία που μας καλεί να την απολαύσουμε. Με τι μαγιό όμως; Ποιο είναι το στυλ που θα σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις;
Αχλάδι
Ανακαλύψτε ποιο μαγιό ταιριάζει στον σωματότυπο σας (2)
Ο σωματότυπος αχλάδι αντιστοιχεί στις γυναίκες με λεπτούς ώμους και μέση, αλλά με μεγάλη περιφέρεια και γι’ αυτό τα μαγιό που τους ταιριάζουν είναι αυτά που εστιάζουν τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος, κάνοντας έτσι το πρόβλημα με την περιφέρεια σχεδόν ανύπαρκτο.
Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μπικίνι με έντονο – fluo χρώμα, ρίγες, floral ή και καρό στο πάνω μέρος και ένα απλό μονόχρωμο και ακόμα καλύτερα σκούρο στο κάτω μέρος. Αποφύγετε όσο το δυνατόν τα μπικίνι με κορδονάκια και μην φορέσετε με τίποτα brazilian. Προτιμήστε κάποιο πιο φαρδύ στα πλαϊνά ή σε στυλ μίνι φούστας, χωρίς όμως πολλά φραμπαλά.
Αν πάλι προτιμάτε τα ολόσωμα μαγιό, επιλέξτε κάποιο με φαρδιές τιράντες, μια βαθιά οριζόντια λαιμόκοψη ή κάποιο έντονο και εντυπωσιακό σχέδιο στο πάνω μέρος του μαγιό, έτσι ώστε να εστιάσετε τα βλέμματα και πάλι στο μπούστο σας και όχι στην περιφέρεια, όπου υπάρχει και το «πρόβλημα».
Μήλο
Ανακαλύψτε ποιο μαγιό ταιριάζει στον σωματότυπο σας (3)
Οι γυναίκες με μεγάλους ώμους, κοιλιά και περιφέρεια, αλλά με λεπτά πόδια, έχουν το σωματότυπο του μήλου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν και να υιοθετήσουν είναι το παιχνίδι με τις αντιθέσεις, έτσι ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν μια συμμετρία στο σώμα τους.
Έχοντας λοιπόν ως δυνατότερο σημείο του σώματος σας τα πόδια θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο να τα τονίσετε. Φορέστε λοιπόν ένα χαμηλόμεσο και χρωματιστό μπικίνι με κορδόνι, συνδυασμένο με ένα απλό και μονόχρωμο τριγωνάκι κατά προτίμηση, έτσι ώστε να κάνετε και τους ώμους σας να δείχνουν πιο συμμετρικοί. Σε καμία περίπτωση όμως μην επιλέξετε στράπλες μπούστο, διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τονίσετε ακόμη περισσότερο τη μέση και το στήθος σας.
Από την άλλη μεριά ένα ολόσωμο μαγιό, σε σκούρες αποχρώσεις, με κάποια σχέδια που να κάνουν την μέση σας να φαίνεται μικρότερη, μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη επιλογή, αφού θα καλύψει την κοιλιά και την περιφέρεια.
Κλεψύδρα
Ανακαλύψτε ποιο μαγιό ταιριάζει στον σωματότυπο σας (4)
Αν το σώμα σας έχει τη μορφή της κλεψύδρας, αυτό σημαίνει πως οι αναλογίες σας είναι συμμετρικές, με ίδιο άνοιγμα περιφέρειας – ώμων, και πως το δυνατό όπλο είναι η αδύνατη μέση σας, γεγονός που θα αναδείξει τη θηλυκότητα σας. Γι΄ αυτό όποιο μπικίνι κι αν φορέσετε ή ακόμη και κάποιο ολόσωμο, οι καμπύλες σας θα αναδειχθούν. Επίσης, μπορείτε να τολμήσετε την νέα και κορυφαία τάση του καλοκαιριού με τα ψηλόμεσα μπικίνι, τα λεγόμενα pin up style, με βασική προϋπόθεση όμως ότι η κοιλιά σας είναι επίπεδη.
Σωλήνας
Ανακαλύψτε ποιο μαγιό ταιριάζει στον σωματότυπο σας (5)
Το σώμα σωλήνα είναι αυτό που δεν έχει καθόλου μέση, ενώ οι πλάτες και η περιφέρεια έχουν την ίδια έκταση. Επομένως, τα μαγιό που θα κολακεύσουν τον συγκεκριμένο τύπο σώματος είναι αυτά που θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση την καμπύλης στην μέση σας. Προτιμήστε λοιπόν ένα ολόσωμο μαγιό που αφήνει ακάλυπτη την μέση σας (όπως αυτό στην εικόνα), τα λεγόμενα μονοκίνι.
Αν πάλι δεν θέλετε να φορέσετε κάποιο ολόσωμο μαγιό, επιλέξτε ένα με μεγάλα prints, έντονα χρώματα ή και κρόσσια, τα οποία είναι φέτος πολύ στην μόδα.
Αθλητικό
Έχετε γυμνασμένο, αθλητικό σώμα και δεν ξέρετε τι μαγιό να φορέσετε για να αναδείξετε τη θηλυκότητα σας; Επιλέξτε ένα χαμηλόμεσο μαγιό ή brazil σε συνδυασμό με ένα στράπλες τοπ.
Ανάλογα με το στήθος
Ανακαλύψτε ποιο μαγιό ταιριάζει στον σωματότυπο σας (6)
Αν έχετε μεγάλο στήθος, αποφύγετε τα στράπλες τοπ και επιλέξτε κάποιο με μπανέλα σε στυλ σουτιέν, το οποίο θα κρατήσει καλύτερα και στη θέση του το υπερήφανο μπούστο σας. Επίσης, μπορείτε να φορέσετε κάποιο μαγιό που δένει στο λαιμό με μια φαρδιά τιράντα ή και κάποιο μονόχρωμο με τετράγωνο κόψιμο στον λαιμό.
Ανακαλύψτε ποιο μαγιό ταιριάζει στον σωματότυπο σας (7)
Αν πάλι έχετε μικρό στήθος, επιλέξτε ένα στράπλες ή ένα τριγωνάκι με κρόσσια, φραμπαλά, σχέδια, ρίγες ή και επένδυση.
Μικρό ύψος
Ανακαλύψτε ποιο μαγιό ταιριάζει στον σωματότυπο σας (8)
Τα πιο ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι, έτσι δε λένε; Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία αυτή τότε το μαγιό που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας δίνει ύψος. Φορέστε ένα ολόσωμο μαγιό με κάθετες ρίγες ή ένα μονόχρωμο με αβυσσαλέο ντεκολτέ. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε το σώμα σας να δείχνει μακρύτερο.
Επίσης, αν θέλετε να φορέσετε μπικίνι, αποφύγετε τα σορτσάκια ή αυτά που το κάτω μέρος τους μοιάζει με μίνι φούστα και επιλέξτε ένα ψηλόμεσο μαγιό, το οποίο θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά. Προσοχή όμως, αυτό το στυλ των μπικίνι ταιριάζει σε γυναίκες με επίπεδη κοιλιά.

Πηγή:www.beaute την κυριακή.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου