Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

12:30 μ.μ.

  1. Βάλτε  σε μια  κατσαρόλα  να σιγοβράζει  νερό με φέτες πορτοκάλι, κανέλα και γαρίφαλο… και  έτσι όλο το σπίτι θα μυρίσει... υπέροχα.
  2. Πριν ξεκινήσετε το σκούπισμα ρίξτε ένα φακελάκι μαγειρική βανίλια στο πάτωμα  και ρουφήξτε τη με την ηλεκτρική σκούπα. Όταν τελειώσετε με το σκούπισμα τότε θα μυρίζει τέλεια όλο το σπίτι!
  3. Εάν θέλετε και τα συρτάρια σας  να μυρίζουν υπέροχα τότε δεν έχετε παρά να τοποθετήστε στο εσωτερικό τους ένα τούλι με αποξηραμένες φλούδες πορτοκαλιών και γαρίφαλο.
  4. Για την ντουλάπα σας τυλίξτε σε ένα τούλι δύο φύλλα δάφνης, ένα ξυλάκι κανέλας, κόκκους μαύρου πιπεριού και ωμό ρύζι. Τα ρούχα σας θα μυρίζουν όμορφα!
  5. Για να εξαφανίστε όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές σας από το ψυγείο ,τότε βάλτε  μέσα ένα ποτηράκι με σκόνη μαγειρικής σόδας.
  6. Στην κουζίνα σας, κάθε φορά που θέλετε να εξουδετερώσετε άσχημες μυρωδιές όπως από ψάρι, βάλτε στο γκριλ να ψηθούν φλούδες, από εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, γκρέιπ φρουτ). Αφήστε τις φλούδες να ψηθούν για ένα λεπτό με ανοιχτή την πόρτα του φούρνου.
  7. Προμηθευτείτε αρωματικά στικ (feng shui) ή αιθέρια έλαια στην μυρωδιά που σας αρέσει, έτσι και μοσχοβολάει όλο το σπίτι και σας δίνει θετική ενέργεια.



ΠΗΓΗ : www.epithimies.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου