Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

10:00 π.μ.

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι το σαλόνι σας είναι διακοσμημένο κάπως συντηρητικά ή έστω κλασικά; Αν νιώθετε ότι ο χώρος σας χρειάζεται ανανέωση, τότε πρέπει να πάρετε απόφαση να απαλλαγείτε από ορισμένα αντικείμενα και έπιπλα –όπως ο πανάρχαιος μπουφές της γιαγιάς σας ή ο πίνακας που κέντησε η μαμά σας στο χέρι όταν πήγαινε στην τετάρτη Γυμνασίου, να βάψετε έναν-δύο τοίχους, να κάνετε μερικές μικρές αγορές ή/και να κάνετε μερικές μοντέρνες DIY αλλαγές.
  • Κρεμάστε αφίσες από τις κρεμάστρες. Καινοτομήστε κρεμώντας αφίσες από τις αγαπημένες σας ταινίες ή φωτογραφίες και μικρά έργα Τέχνης από κρεμάστρες για παντελόνια.
  • Κολλήστε σελίδες βιβλίων ή εφημερίδων στα αμπαζούρ, για να τα ανανεώσετε
  • Δώστε χρώμα και στυλ στη ραφιέρα ή τη βιβλιοθήκη. Κολλήστε στην πλάτη του επίπλου σας ένα μικρό κομμάτι ταπετσαρίας ή κάποιο διακοσμητικό αυτοκόλλητο για έπιπλα
  • Στρώστε ένα ριγέ χαλί. Ένα ριγέ χαλί θα δώσει χρώμα στο χώρο σας και θα τον κάνει πιο μοντέρνο, παίζοντας με την προοπτική.
  • Παλιά αντικείμενα σε ρόλο μοντέρνων. Το παλιό τραπεζάκι απ” το σπίτι στο χωριό ή η προπολεμική δερμάτινη βαλίτσα του παππού σας, μπορεί να δώσουν μια φρέσκια νότα στο χώρο σας, αν συνδυαστούν με άλλα, μοντέρνα αντικείμενα και χρώματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου