Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

10:00 π.μ.

Όσοι από εσάς ταξιδεύετε συχνά θα έχετε παρατηρήσει πως οι βαλίτσες όπως τις ξέραμε πριν κάποια χρόνια έχουν αλλάξει. Πλέον ο περισσότερος κόσμος βολεύεται με πλαστικές, σκληρές βαλίτσες ή απλά σακβουαγιάζ που είναι πιο βολικά στη μεταφορά.
Οι παλιές βαλίτσες δεν είχαν ρόδες, ήταν συνήθως δερμάτινες και αρκετά βαριές. Έχετε κρατήσει κάποιες από αυτές στην αποθήκη; Ήρθε η ώρα να τις βγάλετε, να τις ξεσκονίσετε και να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Φυσικά, δεν θα τις χρησιμοποιήσετε πλέον σε ταξίδια αλλά μέσα στο σπίτι σας ως το πιο τέλειο vintage τραπεζάκι.

Αυτά είναι όλα όσα θα χρειαστείτε για να κάνετε τη βαλίτσα σας τραπέζι.

Τι θα χρειαστείτε
Για να μετατρέψετε τη βαλίτσα σας σε τραπεζάκι θα χρειαστείτε 4 πόδια της επιλογής σας, μια ξύλινη πλακέτα, βίδες, 4 μεταλλικές βάσεις για να μπουν τα πόδια και ένα καλό κατσαβίδι.
Βήμα 1ο Ξεκινήστε βάζοντας στο εσωτερικό της βαλίτσας σας την ξύλινη πλακέτα.

Βιδώστε τα ποδαράκια στη βαλίτσα.


Βήμα 2ο Τοποθετήστε τη μια μεταλλική βάση και βάλτε πάνω το ένα πόδι. Στη συνέχεια βιδώστε καλά και τις 4 βίδες γύρω γύρω από τη μεταλλική βάση.
Βήμα 3ο Επαναλάβετε το ίδιο και για τα υπόλοιπα πόδια.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Η βαλίτσα σας πλέον είναι ένα φανταστικό vintage τραπεζάκι και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε επιπλέον και σαν αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή: spirossoulis.com




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου