Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

10:00 π.μ.
Αυτό που κάνει αυτή την κατασκευή ιδανική, πέραν από την όμορφη εμφάνιση της, είναι και το ότι είναι απίστευτα οικονομική μιας και τα υλικά που θα χρειαστείς είναι βαμβάκι, μερικά χάρτινα φανάρια, μια ξύλινη ράβδο, μισινέζα, ένα πιστόλι κόλλας και μερικά λαμπάκια που δουλεύουν με μπαταρίες.


Για να ξεκινήσεις λοιπόν θα πρέπει να πάρεις το βαμβάκι και να το κολλήσεις με την ζεστή κόλλα επάνω στα χάρτινα φανάρια, ώστε να καλύψεις όλη τους την επιφάνεια ακόμη και από την κάτω πλευρά τους.

Το ιδανικό είναι να επιλέξεις διάφορα μεγέθη από φανάρια και όλα σε κυκλικό σχήμα, για να βγει πιο αληθοφανές το σύννεφο στο τέλος.


Έπειτα, κρέμασε στο ταβάνι την ξύλινη ράβδο με την βοήθεια της μισινέζας και στην συνέχεια πιάσε το κάθε φαναράκι από πάνω με μισινέζα και κρέμασε το επάνω στο ξύλο, αφήνοντας σχετικά μεγάλη απόσταση για να μην είναι υπερβολικά ψηλά.

Για να δώσεις πιο εύκολα το σχήμα καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με το μεγάλο στο κέντρο και γύρω του να βάλεις τα μικρότερα, μπροστά και πίσω, δεξιά και αριστερά.


Τέλος, αυτό που μένει είναι να περάσεις μέσα από τα φαναράκια τα λαμπάκια αφήνοντας τις άκρες τους να περνάνε από την κάτω πλευρά. Το ιδανικό χρώμα για λαμπάκια φυσικά είναι το χρώμα του πάγου, για να ταιριάζει πιο πολύ με τα σύννεφα και την εικόνα που έχουμε όταν υπάρχουν αστραπές στον ουρανό.

Πηγή: www.ediva.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου