Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

6:30 μ.μ.
Κουζίνα, το βασίλειο της γυναίκας που πολιορκείται στενά από τους σύγχρονους άντρες, που τολμούν να καταρρίψουν τον μύθο, που θέλει τη γυναίκα τους «αφεντικό» στην κουζίνα της.

Μοντέρνα, κλασσική ή χωριάτικη, συνεχόμενη με το καθιστικό ή εντελώς ανεξάρτητη, μονόχρωμη, δίχρωμη ή πολύχρωμη... το μόνο σίγουρο ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και συμβάλλουν στο να δημιουργήσετε όχι μόνο μια όμορφη όσο κυρίως μια λειτουργική και βολική σε όλα της κουζίνα.

Μία απλή αλλά μοντέρνα κουζίνα με έντονο κόκκινο στον τοίχο και έπιπλα σε αποχρώσεις του λευκού και του πάγου.Για μικρούς χώρους μία πολύ έξυπνη αξιοποίηση του χώρου, όπου σε μία επιφάνεια «συστεγάζονται» ο νεροχύτης και το τραπέζι.


Όταν η κουζίνα ενώνεται με το σαλόνι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.


Μία παραδοσιακή κουζίνα μπορεί να αλλάξει σε μοντέρνα με τη χρήση ενός πάσου που έχει τον νεροχύτη αλλά και τις επιφάνειες για την προετοιμασία των εδεσμάτων.


Η άλλη εναλλακτική που το πάσο διαχωρίζει την κουζίνα από τους άλλους χώρους του σπιτιού. Εδώ τα ψηλά σκαμπό τύπου καρέκλας δίνουν μία ξεχωριστή νότα στη διακόσμηση.


Για πιο απλές λύσεις μία κουζίνα από ξύλο οξιάς, μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή αλλά είναι λειτουργική και διαχρονική.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου