Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

11:55 π.μ.

Αν είστε από αυτές που φρικάρουν στη σκέψη, του να καθαρίσουν τα μπουκάλια του νερού που έχουν στο ψυγείο και καταφεύγετε σε ένα σωρό τεχνάσματα για να φτάσετε στον πάτο, έχουμε ευχάριστα νέα για εσάς

Ξέχνα τα μαχαίρια με το σφουγγάρι ή το βαμβάκι. Ξέχνα ακόμη και το σφουγγαράκι για μπιμπερό που σου είπε η φιλενάδα σου ότι μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχει πολύ καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορείς να γυαλίσεις αυτά τα μπουκάλια ή ακόμη και βάζα με στεγνό στόμιο και λαιμό.

Δείτε παρακάτω τα 3 βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε...
  1. Γεμίστε το δοχείο που θέλετε να πλύνετε στο ½ ή στα ¾ με χλιαρό –αλλά όχι ζεστό- νερό και πρόσθεσε 2 κουταλάκια του γλυκού ρύζι. Ότι ρύζι θέλετε εσείς.
  2. Στη συνέχεια σφραγίστε το στόμιο του μπουκαλιού ή του βάζου με την παλάμη ή με τα δάχτυλα σας και κουνήστε το καλά, πάνω κάτω -σαν να θέλετε να κάνετε φραπέ (!) -όσο περισσότερο μπορείτε. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.!
  3. Χωρίς καθόλου απορρυπαντικό πιάτων ή σαπούνι, το ρύζι καθαρίζει τελείως το εσωτερικό του μπουκαλιού. Αφήστε αρκετό νερό να τρέξει μέσα στο μπουκάλι, έτσι ώστε να ξεπλυθεί καλά και να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, επαναλάβετε το 2ο και το 3ο  βήμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου