Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

10:00 π.μ.

Τι και αν σας έμεινε μονάχα ένα μελομακάρονο, μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό σε περίπτωση που δεν θέλετε να το φάτε.

Κάντε μάσκα Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά το τελευταίο σας μελομακάρονο μπορεί να γίνει το ιδανικό προϊόν για την τέλεια μάσκα. Θυσιάστε το για να αποκτήσετε λαμπερό πρόσωπο. Τρίψτε το μελομακάρονο σε ένα μπολάκι, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο ή νερό και απλώστε το στο πρόσωπό σας. Αφήστε το να δράσει για 1-2 λεπτά και ξεπλύντε καλά. Πλύντε το πρόσωπό σας με ήπιο σαπούνι και απλώστε μια ενυδατική κρέμα!


Κάντε απολέπιση Τρίψτε το μελομακάρονο σε ένα μπολ και με τα τρίμματα κάντε απολέπιση στο βρεγμένο σας δέρμα. Επιμείνετε στις προβληματικές περιοχές κάνοντας καλό μασάζ. Ξεπλύντε καλά και βάλτε μια κρέμα σώματος για τέλεια απαλό και ενυδατωμένο σώμα.


Φτιάξτε ατομικό cheesecake Βάλτε το τελευταίο σας μελομακάρονο σαν βάση στο κάτω μέρος ενός μπολ, προσθέστε τυρί κρέμα και σιρόπι βύσσινο και απολαύστε το ατόμικό σας cheesecake μέσα σε λίγη ώρα.

Στολίστε την τούρτα σας Αν θέλετε να φτιάξετε μια τούρτα τότε τρίψτε το μελομακάρονο σε ένα μπολ και με τα τρίμματα φτιάξτε ό,τι σχέδιο θέλετε. Χρησιμοποιήστε τα μεταλλικά σχέδια που έχετε από τα κουλουράκια σας για να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα σχέδια από μελομακάρονο.


Αν παρ'όλα αυτά δε θέλετε να θυσιάσετε το μελομακάρονό σας για τίποτα από τα παραπάνω, τότε απλά φτιάξτε μια ζεστή σοκολάτα ή έναν καφέ και απολαύστε τον τρώγοντας παράλληλα το τελευταίο σας μελομακάρονο.

Πηγή: spirossoulis.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου