Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

11:24 π.μ.
Πως θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για το κάθε ζώδιο;
Ακολουθεί αναλυτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο.








Διαβάστε τις προβλέψεις:

Κριός :
Η απάντηση στο ερώτημα που σας ταλανίζει, βρίσκεται πιο κοντά σας απ’ ό, τι νομίζετε. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε ακρότητες για να εξασφαλιστείτε από επαγγελματικής άποψης. Ακολουθήστε τον πιο ήπιο δρόμο.   Άνοδος στα οικονομικά σας. Φυλάξτε λεφτά για αργότερα - έρχεται κάτι μεγάλο στο οποίο θα θέλετε να επενδύσετε.    

Ταύρος: 
 Σήμερα ο πιο πιστός οδηγός απ’ όλους είναι το ένστικτό σας. Καλές και οι συμβουλές των άλλων, αλλά μ’ αυτές δεν πρόκειται να φτάσετε και πολύ μακριά. Προσοχή στις απότομες συναισθηματικές μεταβολές (τις δικές σας ή των άλλων).   Μία καινούργια επαγγελματική ευκαιρία αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, αλλά καλύτερα να την αντιμετωπίσετε χαλαρά προς το παρόν.  

Δίδυμος :
Ο Ερμής σας προκαλεί αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις, αλλά εσείς έχετε τον τρόπο να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Μη δώσετε ιδιαίτερη βάση στις επαγγελματικές συγκρούσεις - σημαίνουν λιγότερα απ’ ό, τι πιστεύετε.   Σταθερά τα ερωτικά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσετε το μεγάλο εκείνο βήμα που αναβάλλετε διαρκώς; Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.   

Καρκίνος:
Μην πιέσετε τον εαυτό σας να προσαρμοστεί κατευθείαν σε μία μεγάλη οργανωτική αλλαγή (είτε αυτή αφορά τα επαγγελματικά είτε τα διαπροσωπικά σας δρώμενα). Τα πάντα θέλουν τον χρόνο τους για να καλλιεργηθούν και να σταθεροποιηθούν.   Σκεφτείτε προσεκτικά προτού αποδεχτείτε παράτολμες προτάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση.    
Λέων:
Δεν θα λείψουν σήμερα οι συγκρούσεις στην ερωτική σας ζωή, ειδικά αν βρίσκεστε σε μακροχρόνια και σταθερή σχέση. Μάλλον ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα κατά πρόσωπο, χωρίς υπεκφυγές.   Όλα όσα θέλετε να κάνετε, αλλά αναβάλλετε συνέχεια, καλό είναι να πάρουν σήμερα το πράσινο φως. Η συγκυρία ευνοεί τα γενναία ξεκινήματα.    

Παρθένος:
Μη βιαστείτε να κρίνετε ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σας. Σας διαφεύγουν ορισμένες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες, που καλά θα κάνετε να πληροφορηθείτε το συντομότερο.   Πρόοδος στα επαγγελματικά σας. Αγνοήστε τις κόντρες και τις ίντριγκες και εστιάστε στην ουσία της δουλειάς. Σήμερα είναι σημαντικό να φανείτε εργατικοί και αφοσιωμένοι.    

Ζυγός :
 Ένα πρωτόγνωρο πνευματικό ερέθισμα θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ’ το τέλμα σας και να έρθετε αρκετά βήματα πιο κοντά σε έναν εποικοδομητικό πειραματισμό που καιρό τώρα ονειρεύεστε. Μην απωθείτε σημαντικούς ανθρώπους απ’ τη ζωή σας.   Η μπάλα βρίσκεται τώρα στην δική σας πλευρά, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά.    

Σκορπιός:
Μπορεί εσείς να μη διακρίνετε καμία πρόοδο στα ερωτικά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα μένουν όντως στάσιμα. Μερικές αλλαγές γίνονται χωρίς να το καταλαβαίνετε, επομένως ηρεμήστε και απολαύστε τη διαδρομή.   Αποφύγετε τις αποφασιστικές κινήσεις στον εργασιακό τομέα, γιατί τα πράγματα είναι υπερβολικά ρευστά, σ’ αυτή τη φάση. 

Τοξότης :
Δεν χρειάζεται να αναλάβετε ολομόναχοι ένα συναισθηματικό φορτίο που μπορεί να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο σε περισσότερα πρόσωπα. Αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί οι ψυχικές σας αντοχές δεν είναι απεριόριστες.   Μία καινούργια γνωριμία δίνει νέα πνοή στα επαγγελματικά σας. Αξιοποιήστε την χωρίς φόβο και ενδοιασμούς, γιατί όλα δείχνουν πως θα σας πάει μπροστά.    

Αιγόκερως :
Ο Δίας σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες και να ρισκάρετε παραπάνω σε ό, τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δεν θα πετύχετε τίποτα από τον καναπέ σας, Αιγόκεροι.   Δώστε έμφαση στις υποδείξεις ενός ιεραρχικά ανώτερου ατόμου, ειδικά αν πρόκειται για Παρθένο. Ξέρει τι σας λέει.    

Υδροχόος :
Προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους γύρω σας, μάλλον αφήσατε απ’ έξω τον εαυτό σας. Καιρός να φροντίσετε με μεγαλύτερη επιμέλεια τις δικές σας ανάγκες, συναισθηματικές αλλά και σαρκικές.   Η Αφροδίτη ενθαρρύνει τις καινούργιες γνωριμίες και σας δίνει τα εφόδια να κυνηγήσετε υψηλότερους στόχους απ’ ό, τι συνήθως. Μην ξεχνάτε, κάθε εμπόδιο είναι για καλό.    

Ιχθύς:
Ένα πρόσωπο του ευρύτερου κύκλου σας προσπαθεί να σας πλησιάσει και καλά θα κάνετε να του δώσετε πρόσβαση στη ζωή σας. Το πρόσφατο ιστορικό σας απέδειξε ότι δεν υπάρχει λόγος να μένετε κολλημένοι σε παλιές ιστορίες.  
Σήμερα είναι μια καλή μέρα να αναθερμάνετε τις πληγωμένες σχέσεις σας με την οικογένεια.


Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου