Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

1:05 μ.μ.
Είναι γνωστά τα πλεονεκτήματα του να πίνεις μπύρα, το καταπληκτικό με αυτό το κεχριμπαρένιο ποτό, είναι ότι τα πλεονεκτήματα του επεκτείνονται και εκτός της κατανάλωσης του. Η μπύρα έχει πλήθος άλλων χρήσεων και το ότι οι περισσότεροι προτιμούμε να την πίνουμε είναι κι αυτό χαρακτηριστικό του πόσο καλή είναι. 


1. Έχει πυροσβεστικές ιδιότητες
Αν και δεν έχει την αποτελεσματικότητα του πυροσβέστη, ελλέιψει του τελευταίου, ένα κουτάκι ή μπουκάλι μπύρα, μπορεί να βοηθήσει στην ανεπιθύμητη περίπτωση της φωτιάς. Απλά ανακινείστε το και ψεκάστε με τον αφρό την εστία της φωτιάς. Έχετε υπόψιν σας, πως είναι πιο αποτελεσματικό με μικρές εστίες φωτιάς, ενώ πολλοί κουβαλάνε ένα κουτάκι μπύρα στο αμάξι για την περίπτωση ανάφλεξης.

2. Λουστείτε με αυτή
Ρίξτε ένα κουτάκι μπύρα σ' ένα κατσαρολάκι και βράστε το σε μέτρια φωτιά. Αφήστε το να βράζει μέχρι η ποσότητα να φτάσει το 1/4 της αρχικής, καθώς με αυτό τον τρόπο αφαιρείται το αλκοόλ που έχει την τάση να ξηραίνει τα μαλλιά. Αφήστε τη μπύρα να κρυώσει και ανακατέψτε τη με ένα φλιτζάνι από το σαμπουάν που χρησιμοποιείται. Λουστείτε με το μείγμα και ξεπλύνετε όπως κάνετε πάντα. Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν μία έξτρα λάμψη και στιλπνότητα. 

3. Προσανατολιστείτε  
Έστω ότι έχετε χαθεί στη μέση του δάσους και έχετε στη διάθεσή σας μόνο ένα κουτάκι μπύρα, μία βελόνα ραψίματος, ένα μικρό μπολ και ένα μεταξωτό γυναικείο εσώρουχο και πρέπει άμεσα να βρείτε τον προσανατολισμό σας. 
Αρχικά, ρίξτε λίγη από τη μπύρα στο μπολ. Στη συνέχεια, μαγνητίστε τη βελόνα με το εσώρουχο, ενεργοποιώντας τον στατικό ηλεκτρισμό, και αφήστε τη να επιπλεύσει πάνω στη μπύρα και όταν μετά από λίγο θα "ηρεμήσει" στην επιφάνεια της μπύρας θα δείχνει την κατεύθυνση Βορρά και Νότου.

4. Αντιμετωπίζει την αϋπνία
Ο λυκίσκος που περιέχεται στην μπύρα λειτουργεί σα χαλαρωτικό βοηθώντας στις αϋπνίες. Κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν απευθείας το άνθος του λυκίσκου και το τοποθετούν κοντά στο μαξιλάρι τους για να εκμεταλλευτούν την ηρεμιστική του μυρωδιά.

5. Δαμάζει τα ατίθασα μαλλιά
Μερικές σταγόνες μπύρας είναι αρκετές για να δαμάσουν τις ατίθασες τρίχες της κεφαλής σας. Χρησιμοποιείστε τη μπύρα σαν αφρό χτενίσματος, αρκεί να μην το παρακάνετε.

6. Κάνετε μασάζ
Πάρτε αυτούσιο το κουτάκι της μπύρας και χρησιμοποιείστε το για να κάνετε μασάζ μόνοι σας στον εαυτό σας. Κάντε μασάζ στα πέλματά σας, στηριχτείτε σ' ένα τοίχο και με τη βοήθεια της μπύρας κάντε μαλάξεις στην πλάτη σας και με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιείστε το κουτάκι για τους γλουτούς, τους μηρούς και τον αυχένα σας. Η πίεση που ασκείτε χαλαρώνει τους μύες και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

7. Κάντε μπάνιο με μπύρα
Σε μία μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό, αδειάστε και ένα μπουκάλι μπύρα. Η μπανιέρα θα αφρίσει εντυπωσιακά, ενώ η μαγιά θα ενυδατώσει εντυπωσιακά το δέρμα σας. Μείνετε στην μπανιέρα για 20 λεπτά και μετά σκουπίστε χωρίς να ξεπλυθείτε με νερό πρώτα. Μη φοβάστε ότι θα μυρίζετε μπύρα, αν θεωρήσουμε ότι σας απασχολεί κάτι τέτοιο. Δε θα μυρίζετε μπύρα, αλλά σα φρεσκοψημένο ψωμί. Και πάλι η μαγιά δηλαδή, θα έχει κάνει το θαύμα της.


Πηγή: click@life.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου