Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

4:22 μ.μ.


Επειδή –όπως λένε- είναι στη μόδα το κλασικό ντύσιμο στους άντρες και επειδή τα λάθη τους πολλαπλασιάζονται, παρακάτω θα μονολογήσω για τα πιο «τρανταχτά» λάθη τους.

 
#1 Τα μαζεμένα μανίκια

Όταν μαζεύουν τα μανίκια σαν τυρέμποροι, δεν έχω τίποτα με τον κλάδο βέβαια,  αλλά  ο σωστός και πιο εύκολος τρόπος, είναι ο εξής: Ξεκουμπώνουμε μανίκι, το διπλώνουμε  λίγο πιο πάνω από τον αγκώνα και το διπλώνουμε άλλη μια φορά ακόμη, ομοιόμορφα. Μην ξεχνάς να προσέξεις αν φτάνουν στο ίδιο μήκος τα δύο μανίκια. That’s all!

#2 Το χαμηλοκάβαλο παντελόνι

Κακά τα νέα, για όσους έχουν είδωλο τον Tupac. Αποφύγετε  να φοράτε παντελόνια που ο καβάλος φτάνει στα γόνατα, προτιμήστε ένα παντελόνι άνετο και στο νούμερο σας. Ακόμα κι αν δεν σε απασχολεί να αναδείξεις το σώμα σου, η γραμμή του ρούχου οφείλει να είναι κοντά στου σώματος.

#3 Τα κοντά παντελονάκια

Ας μείνουμε λίγο ακόμα στα παντελόνια. Όποιος κι αν είναι ο σκοπός σου, είτε αυτός λέγεται γυμναστική, είτε κάνει ζέστη μην προτιμήσεις ποτέ να βγεις  με κοντό στενό σορτσάκι, άστα αυτά για τις γυναίκες. Μόνο ο Μίκυ Μάους έκανε καριέρα με το κοντό παντελονάκι!

#4 Ο συνδυασμός κάλτσας + παντόφλα

Τα παπούτσια είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, μια γυναίκα έχει δέκα διαφορετικά παπούτσια: ψηλά, όχι πολύ ψηλά, φλατ, σταράκια, μποτάκια και το αγαπημένο της ζευγάρι (που είναι πάντα το επόμενο)! Από την  άλλη, οι επιλογές του άντρα περιορίζονται στα μποτάκια, sneakers και τα “καλά παπούτσια”. Με δυο λόγια απαγορεύονται: παντόφλα, σανδάλι (με ή χωρίς κάλτσα), μοκασίνια και τσαρούχι!

# 5 Η καλτσούλα που πετάει

Σηκωμένη-καρό-κάλτσα-με-βερμούδα… και μετά από αυτό μοιράζεις εγκεφαλικά στους δρόμους και όχι με την καλή έννοια!

#6 Οι ντεκολτέ μπλούζες

Αφήστε τα ντεκολτέ για εμάς! Μην πέφτεις στην παγίδα της σημερινής μόδας, τα αντρικά μπλουζάκια με V δεν έχουν να σας προσφέρουν κανένα κύρος! Όσο αποτριχωμένος και γυμνασμένος και να είσαι δεν σε κολακεύει!

#7 Ο σηκωμένος γιακάς

Δεν είσαι ο Iznogood. Άντρες όλου του κόσμου, όσοι βρίσκετε όμορφο θέμα τις μπλούζες και τα πουκάμισα με σηκωμένο γιακά, σηκωθείτε από τις καρέκλες σας… και κατεβάστε τους! Δεν καταλαβαίνω από πού ξεκίνησε η “επανάσταση” του γιακά, από τον Sherlock Holmes; Εν τέλη αν το κάνετε για το κρύο να σας πλέξω ένα κασκόλ!

#8 Οι διακοσμητικές τιράντες.

Τέλος, παντελόνια και τιράντες. Ένα θέμα που θα μπορούσα να μιλάω για ώρες, για τα καλά και τα κακά τους. Για να μην τα πολυλογώ, αν επιλέξεις να φορέσεις το κλασικότατο παντελόνι με τις τιράντες… μην τις αφήνεις να κρέμονται από πίσω! “Δουλειά” τους είναι να φοριούνται, γιατί τις απορρίπτεις τόσο απροκάλυπτα; Αν δεν σ’ αρέσουν ή αν νιώθεις άβολα καλύτερα μην φοράς καθόλου.
 
Με το δείχνει κάθε άνθρωπος ότι βαριέται θανάσιμα να περιποιηθεί τον εαυτό του, αυτόματα κάνει και τους γύρω σου, να βαριόνται να δείξουν ενδιαφέρον! Ας μην γελιόμαστε καλώς ή κακώς δεν ζούμε σε έναν κόσμο που η πρώτη εντύπωση είναι πάντα «ο εσωτερικός μας κόσμος». Ελπίζω να μην πλήγωσα το style πολλών αλλά ακόμα κι αν το έκανα… the world is full of guys, be a man!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου