Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

3:13 μ.μ.

Η μερέντα είναι μία από τις πιο ένοχες απολαύσεις, τι πιο αγαπημένες για μεγάλους και παιδιά. Μόλις αρχίσουμε να την τρώμε δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Δεν θα ήταν τέλειο όμως να μπορούσαμε να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική εκδοχή; Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα; Ε λοιπόν δεν είναι καθόλου δύσκολο. Θα χρειαστούμε μόνο τα παρακάτω απλά υλικά:

Υλικά:

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100 γρ κουβερτούρα
150 γρ βιτάμ
2 κου σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
4 κου σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
1 κούπα τριμμένο φουντούκι

Εκτέλεση:

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα.
Τέλος, βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου