Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

6:28 μ.μ.

Θέλεις να κάνεις μόνη σου ένα από αυτά τα πεντικιούρ που κάνουν στα σπα; Δες 7 μυστικά για να τα καταφέρεις.

 1. Κάνε απολέπιση Βούτηξε τα πόδια σου σε ζεστό νερό για δέκα λεπτά και έπειτα κάν’τους μία απολέπιση με κάποιο προϊόν.
 2. Μαλάκωσε τους κάλους σου Πάρε μία ελαφρόπετρα και τρίψε τους κάλους σου. Μετά το βούτηγμα των ποδιών σου στο νερό, αυτά θα έχουν μαλακώσει με αποτέλεσμα να μαλακώσουν και πιο εύκολα οι κάλοι σου.
 3. Κάνε ενυδάτωση Τα πόδια σου, και κυρίως οι φτέρνες σου χρησιμοποιούνται πάρα πολύ με αποτέλεσμα να σκληραίνουν περισσότερο από το υπόλοιπο πόδι. Καλό είναι μετά την απολέπιση να βάζεις μία καλή ενυδατική κρέμα στα πόδια σου.
 4. Το organ oil είναι το μυστικό συστατικό για απαλά πόδια Το organ oil είναι ιδανικό για κατεστραμμένο δέρμα. Η επιδερμίδα σου απορροφάει το έλαιο και βοηθάει στη φυσική ενυδάτωση του ποδιού σου. Βάλ’το πριν κοιμηθείς το βράδυ και φόρα και μάλλινες κάλτσες για να κάνει καλύτερη δουλειά το λάδι και να μην τρέξει στα σεντόνια. Όταν σηκωθείς το πρωί, τα πόδια σου θα είναι απαλά και ενυδατωμένα.
 5. Διώξε την κιτρινίλα από τα νύχια σου Βούτηξε τα πόδια σου σε χυμό λεμονιού και τρύψ’τα με μία βούρτσα. Παρόλο που μπορεί να μην είναι άμεσα τα αποτελέσματα, θα γίνει δουλειά αν επαναλάβεις μερικές φορές την ίδια διαδικασία.
 6. Βάψε τα νύχια σου Ολοκλήρωσε τη διαδικασία του πεντικιούρ βάφοντας τα νύχια σου με ένα χρώμα της επιλογής σου. Για να αποφύγεις τα κιτρινισμένα νύχια καλό είναι να τα περάσεις πρώτα με μία βάση και έπειτα να τα βάψεις με το χρώμα που έχεις διαλέξει. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να καθαρίσεις καλά τα νύχια σου πριν τα βάψεις έτσι ώστε να μην έχουν ίχνος λαδιού πάνω τους από την προηγούμενη διαδικασία.
 7. Να θυμάσαι να δίνεις στα νύχια σου λίγη χαλάρωση Αν βάφεις συνεχώς τα νύχια σου καλό είναι πού και πού να τα αφήνεις να χαλαρώνουν και επομένως να μην τα βάφεις. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να πίνεις νερό για να είναι ενυδατωμένα και τα νύχια σου εκτός από την επιδερμίδα σου. Ό,τι είναι καλό για την οργανισμό και την επιδερμίδα σου, είναι καλό και για τα νύχια σου.

Πηγή: faysbook.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου