Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

10:32 π.μ.
Απίστευτο και όμως αληθινό! Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά εντυπωσιακά αλλά και περίεργα κτίρια, είτε σπίτια, ή ξενοδοχεία. Αυτό όμως που θα δείτε παρακάτω νομίζω ότι ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!






Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα χτιστεί...που αλλού; στα Ηνωμένα Αραβικα Εμιράτα βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού!
Το «Rak Jebel Al Jais Mountain Resort» είναι ένα ξενοδοχείο υπό κατασκευή που πρόκειται να κατασκευαστεί στο Eμιράτο Ras al-Khaimah.

Η θέση του και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του είναι κάτι εξωπραγματικό, αφού το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα κρέμεται, κυριολεκτικά, από έναν απότομο γκρεμό και θα μοιάζει να αιωρείται στο κενό! Σχεδιασμένο από το Γραφείο Metropolitan Architecture, το μελλοντικό αυτό θέρετρο θα περιλαμβάνει ξενοδοχεία, κατοικίες, καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία αλλά και εκθεσιακούς χώρους, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όσους το επισκέπτονται. Τα τελεφερίκ και οι ανελκυστήρες θα επιτρέπουν σε όσους επιθυμούν να μεταφερθούν σε διάφορα σημεία εντός του συγκροτήματος, ενώ νέοι δρόμοι θα κατασκευαστούν κατά μήκος των βουνοκορφών.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες:












0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου