Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

12:56 μ.μ.


Η σάλτσα τομάτας δίνει μοναδική γεύση στα φαγητά μας. Δυστυχώς όμως στο ψυγείο μπορεί να διατηρηθεί μέχρι κάποιες μέρες.

Εμείς πρωτοτυπούμε για ακόμα μία φορά και με μία απλή κίνηση τη διατηρούμε φρεσκότατη για μήνες ! Ως γνωστό η κατάψυξη τροφίμων μπορεί να επεκτείνει για πολύ τη διάρκεια "ζωής" τους, χωρίς να αλλοιώσει τη γεύση τους. Πως θα διατηρήσουμε λοιπόν τη σάλτσα τομάτας για μήνες;

Υπάρχει λύση:

Χρειαζόμαστε απλά μια πλαστική παγοθήκη. Γεμίζουμε προσεκτικά ένα-ένα τα τετραγωνάκια με τη σάλτσα τομάτας και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όποτε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σάλτσα στα φαγητά μας, αφαιρούμε όσα παγάκια-σάλτσας θέλουμε και απλά τα ρίχνουμε στο φαγητό για να λιώσουν και να δώσουν γεύση!

Συμβουλή : Καλό θα είναι, η παγοθήκη να έχει καπάκι από πάνω για να προστατεύει τη σάλτσα από μυρωδιές των άλλων φαγητών!


Πηγή : stumbleupon

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου