Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

5:22 μ.μ.

Μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας περνάμε αρκετό χρόνο από τη ζωή μας, κατά μέσο όρο τα 2/3.

Πρέπει λοιπόν να εξασφαλίσετε ότι η κρεβατοκάμαρά σας θα είναι γαλήνια, ήσυχη και να σας δίνει το δικαίωμα με έξυπνες διακοσμήσεις να γίνει ακόμα πιο ζεστό το δωμάτιο. Ο πιο σημαντικός κανόνας, είναι να καταλάβετε ότι αυτό είναι το προσωπικό σας δωμάτιο με το προσωπικό σας γούστο και θα πρέπει να σας υπενθυμίζει τις όμορφες στιγμές από το παρελθόν και να αφήνει ελεύθερα τα όνειρά σας για το μέλλον. Πολύ σημαντικό να μην είναι, να μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ακαταστασία στη κρεβατοκάμαρα για να σας εξασφαλίσει έναν άνετο ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ζεστό και άνετο υπνοδωμάτιο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί κυρίως από το σωστό χρώμα που θα αντικατοπτρίζει τη διάθεση σας. Το σωστό χρώμα φυσικά είναι υποκειμενικό, δεν υπάρχει ή έννοια του σωστού ή του λάθους, απλά αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε κάποιους βασικούς κανόνες. Αν δεν σας αρέσουν οι μονόχρωμοι τοίχοι μπορείτε να βάψετε ένα χρώμα στο κάτω μισό του τοίχου και ένα μαλακό ουδέτερο χρώμα στο επάνω μέρος, ή μπορείτε να δημιουργήσετε κάθετες λωρίδες με αποχρώσεις, χρησιμοποιώντας την ταινία του ζωγράφου. Αν επιθυμείτε να αλλάζετε τη διάθεση του υπνοδωματίου σας τακτικά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια ρομαντική ή οποιαδήποτε άλλη απαλή ταπετσαρία για να διακοσμήσει τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας με χρώματα που θα ταιριάζουν και στους υπόλοιπους τοίχους.

Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα που θα σας αναζωογονήσουν το πρωί, όπως πορτοκαλί, μπλε, ή πράσινο. Τα ζεστά χρώματα όπως το μπεζ, καφέ ή αδιαφανή θα σας κρατήσουν χαλαρούς όλη τη νύχτα. Αυτά τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον τοίχο με ασορτί κουρτίνες, μαξιλάρια, και κλινοσκεπάσματα.

Μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με μοναδικές συλλογές και να τοποθετήσετε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες, οριζόντια, πάνω από το κεφαλάρι σας. Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ένα μικρό ράφι για να ενισχύσει την ήρεμη και γαλήνια αίσθηση στην κρεβατοκάμαρα σας μέσα από την τοποθέτηση νωπών φυτών ή ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια ή ακόμα και μία ρομαντική λάμπα με χαμηλό φωτισμό

Πηγή: http://blog.epiplagand.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου