Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

10:57 π.μ.

Μπορεί να μην είστε πια στο Πανεπιστήμιο, αλλά η ντουλάπα σας να έχει κολλήσει σε εκείνη την εποχή. Δείτε ποια είναι τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχει η ντουλάπα σας πριν κλείσετε τα 30!
Ένα καλό σύστημα αποθήκευσης παπουτσιών Στα 30 σας τα παπούτσια δεν πρέπει να είναι πεταμένα εδώ και εκεί στο πάτωμα ή κάτω από το κρεβάτι. Πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο μέρος όπου θα βάζετε τα παπούτσια σας. Καλό είναι να τα βλέπετε όλα για να μπορείτε να βλέπετε τι έχετε και να αποφασίζετε με ποιο ζευγάρι θα συνδυάσετε το ντύσιμο της ημέρας. Αν η ντουλάπα σας είναι μικρή (όπως οι περισσότερες) τότε μπορείτε να κρεμάσετε σε μια από τις πόρτες της -εσωτερικά- πλαστική ή υφασμάτινη παπουτσοθήκη όπου σε κάθε θήκη θα μπορείτε να βάζετε κι από ένα ζευγάρι.


Χωρίστε σε κατηγορίες όλα τα ρούχα σας και τοποθετήστε την κάθε ομάδα ρούχων 
σε διαφορετικό συρτάρι ή ράφι.
Έναν όμορφο, ανοιχτό χώρο για τις τσάντες σας Οι τσάντες σας πρέπει να βρίσκονται όμορφα τακτοποιημένες σε ραφάκια με διαχωριστικά ανάμεσά τους για να βλέπετε τι έχετε και πώς μπορείτε να συνδυάσετε την καθεμία από αυτές με το outfit της ημέρας.  
Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός Ένας καλός φωτισμός θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα κάθε φορά που ανοίγετε την ντουλάπα σας και θα σας βοηθάει να βλέπετε καλύτερα όλα όσα έχετε στη διάθεσή σας. Βάλτε ένα φως το οποίο θα ανάβει με το που θα ανοίγετε την πόρτα της ντουλάπας. Επίσης, κάνετε μια μικρή επένδυση που θα σας βοηθάει να ξεχωρίζετε το χρώμα των σκούρων ρούχων σας.
Βάλτε κλειδαριά σε κάποιο συρτάρι Εγκαταστήστε κλειδαριά σε κάποιο από τα συρτάρια της ντουλάπας σας. Μέσα σε αυτό μπορείτε να φυλάτε τα κοσμήματά σας και ό,τι άλλο έχει αξία για εσάς. Αν δεν θέλετε να χαραμίσετε ένα ολόκληρο συρτάρι μπορείτε απλά να πάρετε ένα καλό κουτάκι με κλειδαριά και να βάζετε εκεί όλα τα αντικείμενα που έχουν αξία για εσάς. Καλό είναι να κρύβετε το συγκεκριμένο κουτί στο βάθος της ντουλάπας σας.
Κατηγοριοποιήστε τα ρούχα σας Κάθε ομάδα ρούχων (φούστες, παντελόνια, πουκάμισα, t-shirt) πρέπει να έχει το δικό της χώρο. Το ίδιο φυσικά ισχύει για τα αξεσουάρ, τις ζώνες, τις τσάντες και τα κοσμήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού να ψάξετε για να βρείτε αυτό που θέλετε.  

Καλό είναι οι κρεμάστρες σας να είναι ίδιες και καλής ποιότητας, αφού έτσι 
θα φτιάξετε με μία κίνηση την εικόνα της γκαρνταρόμπας σας.
Οι κρεμάστρες πρέπει να είναι ίδιες Μεχρι να κλείσετε τα 30 σας χρόνια καλό είναι όλες οι κρεμάστρες σας να είναι ίδιες. Έτσι θα φαίνεται πιο όμορφη η ντουλάπα σας και πιο τακτοποιημένα τα ρούχα μέσα σε αυτήν.
Βάλτε πόμολα και ράφια της επιλογής σας Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και φτιάξτε την ντουλάπα σας όπως ακριβώς τη θέλετε και την φανταζόσασταν. Διαλέξτε καινούργια πόμολα και βάψτε και το εξωτερικό της ντουλάπας σε ό,τι χρώμα θέλετε. Επίσης μπορείτε να βάλετε και μία ταπετσαρία στο εσωτερικό της ντουλάπας σας για να αποκτήσει ακόμα περισσότερο χαρακτήρα. Αν δεν θέλετε να βάψετε το εξωτερικό της λόγω του ότι μένετε σε ενοίκιο μπορείτε να βάλετε ταπετσαρία και από την εξωτερική μεριά.
Τοποθετήστε έναν καθρέφτη Ένας ολόσωμος καθρέφτης είναι απαραίτητο να υπάρχει μέσα ή έξω από μία ντουλάπα - καλύτερα στο εσωτερικό του ενός φύλου. Έτσι θα μπορέσετε να βλέπετε και την παραμικρή λεπτομέρεια στο ντύσιμό σας πριν βγείτε για βράδυ ή για κάποιο σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού.
Βάλτε άρωμα Πάρτε ένα βιολογικό αρωματικό χώρου και βάλτε το σε κάποιο σημείο της ντουλάπας σας. Είναι πολύ ωραία αίσθηση να το ανοίγετε κάθε πρωί και να μυρίζετε κάτι όμορφο αντί για μυρωδιά κλεισούρας. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου