Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

4:53 μ.μ.


Έχεις διαβάσει αρκετά για αυτόν, τον έχεις ερωτευτεί μέσα από τις σελίδες που διάβαζες κάθε βράδυ, πριν να κοιμηθείς και φυσικά έχεις πλάσει την εικόνα του στο μυαλό σου. Μετράς αντίστροφα μέχρι να τον συναντήσεις (υπομονή 10 μέρες έμειναν). Ο Christian Grey είναι ο άντρας που έχει κάνει το γυναικείο μυαλό να χάσει τον... ύπνο του.

 Και αφού έκλεισες τα εισιτήριά σου και όλα είναι έτοιμα για την κινηματογραφική πρεμιέρα του 50 shades of Grey, μία νέα εξέλιξη έρχεται να ταράξει την ηρεμία σου. Το απόλυτο αρσενικό σε προσκαλεί στο σπίτι του και σε αφήνει να το... εξερευνήσεις όσο εσύ θέλεις. Δε χρειάζεται να βαφτείς, ούτε και να στολιστείς (για να μην αγχώνεσαι στο λέμε).

 Κάθισε άνετα στον καναπέ σου, βάλε τα ακουστικά σου και ετοιμάσου για μερικά λεπτά άπειρου... κάλλους. Περπάτα στις μύτες και άγγιξε όλα όσα βρίσκονται εκεί μέσα. Κοίτα τη θέα από τον ουρανοξύστη και άφησε το μυαλό σου να ταξιδέψει.


Σίγουρα όμως θες να μπεις έστω και για λίγο σε μία από τις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού του. Μπορεί τη δική του να την έχει ακόμα κλειδωμένη (τι να μας κρύβει άραγε), αλλά μας δίνει μία μικρή δόση από αυτή της Anastasia.


Και επειδή σε αφήσαμε για αρκετή ώρα σε αγωνία, μπες στο www.christiangreysapartment.com. Μη διστάσεις να του αναβοσβήσεις ακόμη και τα φώτα. Ο Grey μπορεί να ενθουσιαστεί με το πόσο άνετα αισθάνεσαι στο... σπιτικό του! Τέλος, αν θες να κερδίσεις τον δικό σου Grey, στην κουζίνα θα βρεις μερικές συνταγές που θα σε... ενθουσιάσουν.

Καλά να περάσεις!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου