Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

11:21 π.μ.

Το να διακοσμήσεις οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σου είναι μία σχετικά δύσκολη υπόθεση (ειδικά αν δεν το έχεις) αλλά η διακόσμηση του μπάνιου ίσως είναι το δυσκολότερο πράγμα. Συνήθως τα μπάνια είναι τα μικρότερα δωμάτια του σπιτιού και τα μικρά δωμάτια είναι αρκετά δύσκολα στη διακόσμηση. 
Αν δυσκολεύεσαι να βρεις το τέλειο χρώμα που θα ταιριάξει με τις λεκάνες, την μπανιέρα και τον νιπτήρα του μπάνιου, εμείς σου έχουμε ένα μικρό μυστικό. Οι περισσότεροι διακοσμητές συμφωνούν πως πρέπει να επιλέξεις ένα χρώμα που θα δείχνει όμορφο τον τόνο της επιδερμίδας σου μέσα στο μπάνιο. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό αν βάφεσαι και ετοιμάζεσαι μέσα σε αυτό το δωμάτιο. 
Επέλεξε, επομένως, αποχρώσεις του ροζ (όπως είναι το ροζ και το κοραλί) ή πιο ζεστά χρυσά και καφέ. Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα για την επιδερμίδα σου. 
Αν, από την άλλη μεριά, δεν σου αρέσει κανένα από αυτά τα χρώματα τότε προτίμησε κάτι πιο έντονο. Αυτή είναι μία ευκαιρία να επιλέξεις ένα χρώμα το οποίο δεν θα τολμούσες να βάλεις στο υπόλοιπο σπίτι σου. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου