Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

3:09 μ.μ.
Αν είσαι στη μεγάλη κατηγορία των ανθρώπων που δεν θα πάνε διακοπές φέτος, μην σκας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περάσετε καλά στο σπίτι μόνοι ή με φίλους που ούτε εκείνοι θα καταφέρουν να πάνε διακοπές. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τον χρόνο σου για να κάνετε κάτι διαφορετικό για το εσάς ή το σπίτι σας.





Διασκέδαση στο σπίτι

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα στο σπίτι με την παρέα σας για να περάσετε ευχάριστα.
Μαζευτείτε σε κάποιο σπίτι αντί για την καφετέρια ή bar. Μπορεί να είναι καλοκαίρι και η διάθεση να βγείτε ανεβασμένη, όμως μπορείτε να περάσετε το ίδιο καλά και ακόμη καλύτερα στην άνεση του μπαλκονιού σας . Μπορεί ο καθένας να φέρει ότι υλικό ή ποτό έχει σπίτι του και περισσεύει και να φτιάξετε μαζί κάποιο cocktail.Υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές που μπορείτε εύκολα να βρείτε στο internet.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με το φαγητό. Μπορεί ο καθένας να μαγειρέψει στο σπίτι του από ένα φαγητό ή να φέρει ο καθένας από κάποιο υλικό και να μαγειρέψετε όλοι μαζί . Έτσι το κόστος μειώνεται και δεν θα χρειαστεί ένα άτομο να ασχοληθεί με το μαγείρεμα για όλη τη παρέα.

Αντί για σινεμά νοικιάστε μια ταινία και δείτε τη σπίτι. Παίξτε επιτραπέζια, χαρτιά ή παιχνίδια όπως «παντομίμα» ή «η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο». Υπάρχουν αμέτρητα διασκεδαστικά παιχνίδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.

Ανανεωθείτε χωρίς έξοδα

Τώρα που έχετε χρόνο, επωφεληθείτε το και κάντε όσα δεν προλαβαίνατε τον υπόλοιπο καιρό. Μαζευτείτε στο σπίτι με φίλες και κάντε περιποίηση νυχιών, προσώπου κτλ. με προϊόντα που έχει η κάθε μια στα ντουλάπια της ή ακόμη καλύτερα φτιάξτε τα δικά σας φυσικά προϊόντα περιποίησης με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτια σας.

Κανονίστε με τους φίλους σας συνάντηση στο σπίτι για να ανταλλάξετε ρούχα που δεν φοράτε πια. Μπορεί για εσάς κάποιο ρούχο να φαίνεται ξεπερασμένο ή απλά να το έχετε βαρεθεί αλλά να αρέσει πολύ σε κάποιον άλλον. Ανταλλάσσοντας τα ρούχα που δεν χρειάζεστε πια είναι ένας καλός τρόπος να ανανεώσετε ανέξοδα την ντουλάπα σας και να νιώσετε και εσείς ανανεωμένοι φορώντας τα.

Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στο σπίτι σας αλλά δεν έχετε χρήματα για ξόδεμα, τότε μπορείτε να ανανεώσετε παλιά αντικείμενα βάφοντάς τα σε χρώματα που ταιριάζουν στο σπίτι σας και στη διάθεσή σας . Μπορεί να είναι μια παλιά καρέκλα, σκαμπό, τραπεζάκι, κορνίζες κτλ. Αλλάξτε καλύμματα στους καναπέδες σας ή δημιουργήστε διακοσμητικά από βάζα, στολίζοντας ή βάφοντας τα. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τρόποι που μπορείτε να αλλάξετε την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ασχοληθείτε με το κήπο ή το μπαλκόνι σας. Ανανεώνοντας τα φυτά σας θα ανανεώσετε και η διάθεσή σας. Χρησιμοποιήστε παλιά ή και πρωτότυπα αντικείμενα για γλάστρες των φυτών σας, έτσι για αλλαγή. Στολίστε τον χώρο με αυτοσχέδια φανάρια από βαζάκια ή ότι άλλο σας βρίσκεται. Μπορείτε να τοποθετήσετε στα βαζάκια άμμο, βότσαλα, κοχύλια ή ότι άλλο έχετε .Κρεμάστε τα ή ακουμπήστε τα όπου σας αρέσει.

Καλή διασκέδαση!!!!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου