Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

9:53 π.μ.
Η περιποίηση της επιδερμίδας μας σε όλο το σώμα και το πρόσωπό μας είναι βασική, αν θέλουμε να έχουμε υγειές και λαμπερό δέρμα.


Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που “κάθονται” στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας είναι απαραίτητο να απομακρύνονται μια με δυο φορές την εβδομάδα .



Η επιδερμίδα μας και ειδικά του προσώπου ταλαιπωρείτε καθημερινά. Έρχεται αντιμέτωπο με τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε μέρα αλλά και τους ρύπους που αιωρούνται παντού σ το εξωτερικού περιβάλλοντος. Είναι ανάγκη λοιπόν το δέρμα να αναπνέει και να ανανεώνεται συχνά.

Χαρίστε στον εαυτό σας μέσα σε ελάχιστο χρόνο την φρεσκάδα που χρειάζεται με δυο απλά βήματα:

1) Φτιάξτε το δικό σας scrub απολέπισης πανεύκολα, με υλικά που σίγουρα θα έχετε στη κουζίνα σας.

Για το σώμα: Ανακατέψτε καλά 2 κουταλιές μέλι, δυο κουταλιές ζάχαρη καστανή ή αλάτι και 2 κουταλιές ελαιόλαδο και.. έτοιμο.
Για το πρόσωπο: Χρησιμοποιούμε τα ίδια υλικά αλλά αντί για ελαιόλαδο που μπορεί να μας κάνει το πρόσωπο πολύ λιπαρό, χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες λεμονιού.

2) Σε δέρμα που δεν είναι ερεθισμένο (από τον ήλιο, αλλεργία ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο) απλώστε το μίγμα και κάντε κυκλικές κινήσεις παντού. Αποφύγετε την απολέπιση αν έχετε καθίσει πολύ ώρα στην ντουζιέρα σας και το δέρμα σας έχει μαλακώσει. Επίσης μην τρίβετε με δύναμη και ειδικά το πρόσωπο σας και αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσίασει και σίγουρα θα το κάνετε συνήθεια!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου