Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

3:59 μ.μ.

Για αρκετούς από εσάς θα ισχύει πως η ιδέα πως οι διακοπές τελείωσαν και έχει μπει πια το φθινόπωρο σας καταθλίβει. Όμως όλες οι εποχές έχουν την χάρη τους και εμείς θα σας θυμίσουμε μερικούς λόγους για τους οποίους θα δείτε το φθινόπωρο με άλλο μάτι. Ωραίες οι καλοκαιρινές διακοπές αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι και ο Σεπτέμβρης έχει και τα καλά του.




1) Ανανέωση ντυσίματος
Θα ανανεώσεις επιτέλους το στυλ σου φορώντας ρούχα που είχες κρυμμένα στη ντουλάπα και πια σου έχουν λείψει. Ζακετάκια, πουλοβεράκια, φουλάρια, εκείνες οι αγαπημένες σας μπότες που με το ζόρι βάλατε στην άκρη κατά την αλλαγή της εποχής.. ελάτε τώρα ξέρουμε πως λαχταράτε να τα φορέσετε.

2) Η ώρα της μπάλας
Οι περισσότεροι άντρες αναμφίβολα θα αγαπούν αυτή την εποχή, αφού ήρθε η ώρα που περιμένετε καιρό και δεν είναι άλλη από την εποχή του Champions League! Μαζευτείτε παρέες στα σπίτια και στις καφετέριες και απολύστε το αγαπημένο σας άθλημα. Ποιος στη χάρη σας!

3) Πρεμιέρα για τα σήριαλ ή τα show στην τηλεόραση
Ο Σεπτέμβρης φέρνει άλλη μια αγαπημένη μας συνήθεια που ξεχνάμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι ο μήνας που βγαίνουν καινούριες σειρές στη τηλεόραση ή βγαίνουν νέοι κύκλοι σειρών που μας είχαν αφήσει με κομμένη την ανάσα και περιμέναμε πώς και πώς να συνεχίσουμε να βλέπουμε!!

4) Ούτε κρύο ούτε ζέστη
Ένα άλλο καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να ανάβουμε air condition για να δροσιστούμε αλλά ούτε και το καλοριφέρ για να ζεσταθούμε ακόμη. Έτσι δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε και να αγχωνόμαστε για τους λογαριασμούς μας.

5) Αλλαγή σκηνικού
Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του όμορφα και διαφορετικά χρώματα που αλλάζουν το τοπίο της πόλης. Τα φύλλα των δέντρων αλλάζουν χρώματα και πέφτουν δημιουργώντας ένα δραματικό αλλά υπέροχο σκηνικό στη θέα.

6) Χρόνο με φίλους και τον εαυτό σου
Όσο η θερμοκρασία πέφτει, θα σας κάνει να θέλετε θα μείνετε σπίτι όλο και περισσότερο. Παρέα δίπλα στο τζάκι, ζεστός καφές, και χαλάρωση είναι μερικά από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν την εποχή, καθώς όλοι αναζητούμε την ζεστασιά και την θαλπωρή. Εκτός από την παρέα όμως, το να περνάς περισσότερο χρόνο σπίτι, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την περιποίηση σου.

7) Φθινοπωρινή διακόσμηση
Αφού αλλάζει η εποχή ήρθε η ώρα να αλλάξετε και τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αναδείξετε στο σπίτι σας την αίσθηση της ζεστασιά με τα χρώματα του φθινοπώρου. Κίτρινο, καφέ, κόκκινο, πορτοκαλί και κοραλλί είναι τα χρώματα που μπορούν να φέρουν μια ζεστή και γήινη αίσθηση στο σπίτι σας.

Άντε.. και καλό φθινόπωρο!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου