Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

10:49 π.μ.
Άνδρες! Καλοί.. χρυσοί, όμως γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν τα ίδια λάθη τα οποία τρελαίνουν τις γυναίκες; Ας δούμε μερικά από αυτά τα λάθη.


Άδειες συσκευασίες

Το πρωί ανοίγεις το ψυγείο για να βάλεις γάλα στα δημητριακά σου, να φας βιαστικά και να φύγεις γρήγορα για τη δουλειά. Έκπληξηηηη! Το κουτί με το γάλα είναι στο ψυγείο όμως γάλα, πουθενά. Το ίδιο με τον καφέ, το αφρόλουτρο και οτιδήποτε άλλο πέσει στα χέρια του σχεδόν τελειωμένο. Μια λύση που θα τον κάνει να αλλάξει αυτή τη συνήθεια, είναι να κάνεις και εσύ ακριβώς το ίδιο. Έτσι, θα δει τη γλύκα και θα αρχίσει να πετάει ότι είναι άδειο στα σκουπίδια.

Επιλεκτική ακοή

Όλες ξέρουμε την αδυναμία, ή μάλλον την ανικανότητα των ανδρών να κάνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα. Ακόμα και το να σε ακούνε τη στιγμή που κάνουν κάτι άλλο (και ας είναι κάτι ασήμαντο, όπως το να παρακολουθεί τηλεόραση), είναι για αυτούς δύσκολο. Υπάρχουν στιγμές όμως που είναι σημαντικό για εσένα να ακουστείς!! Ε λοιπόν, η λύση είναι στη σωστή χρήση των λέξεων ή φράσεων που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα η φράση… “Αγάπη μου, είμαι έγκυος” θα ενεργοποιήσει αμέσως τον συναγερμό του άνδρα και στη συνέχεια θα ακούσει καθαρά και ξάστερα αυτό που θέλατε να του πείτε.

Το καπάκι της τουαλέτας

Δεν μπορεί να υπάρξει λίστα με τις πιο εννοχλητικές συνήθειες των ανδρών, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κλασικό και αιώνιο πρόβλημα με το καπάκι της τουαλέτας. Θυμούνται να το σηκώσουν όμως σπανίως το κατεβάζουν στη θέση του. Το ξεχνούν; Tο κάνουν από αντίδραση; Aπλά αρνούνται να το κάνουν; Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ζάπινγκ στη τηλεόραση

Οι άντρες έχουν μια εμμονή με το τηλεκοντρόλ, θέλουν το κρατάνε πάντα στο χέρι τους ακόμα και όταν τους παίρνει ο ύπνος και δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν άλλο τηλεόραση. Αν ξαφνικά ξυπνήσουν, το πρώτο πράγμα που θα αναζητήσουν και με προφανή αγωνία μάλιστα, είναι το τηλεκοντρόλ (όχι εσένα... λέμε τώρα). Δεν τελειώσαμε όμως εδώ. Ας μην ξεχνάμε την μανία που τον πιάνει με την αλλαγή τον καναλιών, με ταχύτητα που μόνο εκείνος -δεν είναι και σίγουρο αυτό- καταλαβαίνει τι περνάει μπροστά από τα μάτια του. Τελικά, όση ώρα θα “παρακολουθούμε”, θα έχουμε δει 10 διαφορετικά προγράμματα, επί 10 λεπτά το κάθε ένα και το μόνο που σου μένει, είναι ελλιπείς πληροφορίες και ζαλάδα.

Υπάρχει σωτηρία;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου