Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

1:56 μ.μ.
Είσαι από τις παραδοσιακές γυναίκες που περιμένουν με χαμόγελο τον άντρα σπίτι, έχοντας τα πάντα στην εντέλεια, με το φαγητό στη κατσαρόλα έτοιμο για σερβίρισμα και το σπίτι να λάμπει; Μήπως ανήκεις σε εκείνες που θεωρούν ότι το ζευγάρι πρέπει να μοιράζεται τις δουλειές στο σπίτι; Δείτε σε ποια κατηγορία κατατάσσεσαι βάση ζωδίου.

Κριός
Η δυναμική Κριός δεν πρόκειται να γίνει “δούλα” για κανέναν. Έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σημαντικά πράγματα από τα οικιακά. Το πιο πιθανό είναι να προσλάβει μια οικιακή βοηθό, για να προλαβαίνει καριέρα, διασκέδαση και φυσικά πολύ.. πολύ ξεκούραση.
Ταύρος
Οι κυρία του σπιτιού! Φροντίζει επιμελώς για τα πάντα μέσα στο σπίτι, καθώς λατρεύετε τη τάξη και τη καθαριότητα. Τα προλαβαίνει όλα αλλά ακόμη και να μην έχει τον απαραίτητο χρόνο, είναι ικανή να σηκωθεί στα άγρια χαράματα για να τελειώσει ότι δουλειές τις έχουν απομείνει. Λατρεύει το φαγητό, αλλά προτιμά να το βρίσκει έτοιμο από ότι να το μαγειρέψει η ίδια.

Δίδυμοι
Η Δίδυμος δεν θα ασχοληθούν με την καθαριότητα του σπιτιού σε καθημερινή βάση. Θα είναι προσεκτική ώστε να διατηρήσει το σπίτι καθαρό και όταν κριθεί αναγκαίο, θα κάνει γενική καθαριότητα. Μπαμ και κάτω δουλειές.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι αν και σπιτόγατοι, δεν συμπαθούν το συμμάζεμα και θα το σκεφτεί πολύ για να πιάσει στα χέρια της την σκούπα, αφού βαριέται και προτιμά να τις αγκαλίτσες στο καναπέ με το ταίρι της βλέποντας ταινία. Το καθάρισμα θα αργήσει..

Λέων
Η παραδοσιακή! Η Λιονταρίνα είναι νοικοκυρά που δεν της λείπει τίποτα. Ο χώρος της είναι πάντα οργανωμένος, περιποιημένος και καθαρός. Η κουζίνα είναι από τα αγαπημένα της μέρη και το απολαμβάνει όταν μαγειρεύει για τους φιλοξενούμενους της.

Παρθένος
Είναι τα πιο τακτικά και καθαρά ζώδια στο σπίτι τους. Θα δώσει όσο χρόνο χρειαστεί για να εξουδετερώσει όποιο μικρόβιο θεωρεί ότι μπορεί να υπάρχει στο χώρο του και γενικά οτιδήποτε μπορεί να βλάψει την υγεία του. Τα πράγματα της είναι τακτοποιημένα με γεωμετρική ακρίβεια και δεν τους αρέσει με τίποτα να βλέπουν ακαταστασία.

Ζυγός
Λατρεύετε την παρέα στο σπίτι και προσπαθείτε πάντα να ευχαριστήσετε όποιο επισκέπτη έχετε στο σπίτι. Σας αρέσει να κάνετε δουλειές στο σπίτι και ταυτόχρονα είστε καταπληκτικές μαγείρισσες. Για να τα προλαβαίνετε όλα έχετε πάντα πολύ καλό προγραμματισμό που προσπαθείτε να τηρείτε, ώστε να μην αγχώνεστε.

Σκορπιός
Η Σκορπιός δεν έχει ως προτεραιότητα στη ζωή της την καθαριότητα του σπιτιού. Προσέχει να μην κάνει το σπίτι άνω κάτω ώστε να μην φάει χρόνο αργότερα για την τακτοποίηση του. Για μαγείρεμα, ούτε λόγος!!!

Τοξότης
Η Τοξότες απεχθάνονται να περνούν χρόνο μέσα στο σπίτι και αυτός είναι ο λόγος που δεν δίνουν πολύ βάση στη περιποίηση του. Όταν ασχοληθεί με τις δουλειές του σπιτιού, θα είναι στα γρήγορα ώστε να του μείνει χρόνος για κάτι πιο διασκεδαστικό.

Αιγόκερως
Είναι πολύ τακτική και το σπίτι της είναι πάντα περιποιημένο και καθαρό. Ανήκει στις παραδοσιακές γυναίκες, πιστεύει πως ο ρόλος της είναι να φροντίζει το σπίτι και τα άτομα που ζουν σε αυτό. Είναι σε θέση να αφήσει κάποια άλλη, πιο ευχάριστη ασχολία ή διασκέδαση, προκειμένου να ασχοληθεί με το νοικοκυριό της.

Υδροχόος
Κάνει τα πάντα προκειμένου να είναι όλα συμμαζεμένα και σε τάξη και γι’ αυτό ασχολείται με τις ώρες με τις δουλειές του σπιτιού. Ανήκει στα πιο νοικοκυρεμένα ζώδια, είναι πολύ τακτικό άτομο. Ακόμη και το σιδέρωμα, για την Υδροχόο μπορεί να είναι μια δημιουργική ασχολία!

Ιχθείς
Ιχθείς και νοικοκυροσύνη πάνε πακέτο, δεν αντέχει ούτε λεπτό να μείνει σε ένα ακατάστατο σπίτι. Μαγειρεύει απίστευτα καλά και της αρέσει η τάξη, είναι από τα πιο οργανωτικά άτομα και ασχολείται με το σπίτι της με τις ώρες. Έχει μάλιστα την ικανότητα να το βάλει σε τάξη στον ελάχιστο δυνατό χρόνο!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου